Tillbaka till Startsida

Hur vi jobbar för Dig som kund

Sedan företaget Industriförnödenheter startade har affärsidén varit att förse alla typer av industrier med ett hög- kvalitativt sortiment av industrigummi- produkter och ledningskomponenter. Som leverantör av industriförnöden- heter till svensk industri har vi genom åren byggt upp en gedigen kunskaps- bas och ett välutvecklat förbindelsenät inom våra produktområden. Huvuddelen av de produkter vi säljer köper vi direkt från tillverkare både i Sverige och i Europa. Detta gör att vi kan erbjuda Dig som kund en bra prisnivå, tillgång till ett omfattande sortiment samt teknisk expertis.

Starka varumärken och hög leveranssäkerhet

Varumärkena vi säljer är välkända och pålitliga: Camozzi pneumatik, Cejn snabbkopplingar, Megadyne trans- missionsremmar, NSK rullningslager, Trelleborg industrigummiprodukter, Tricoflex slang m.fl.                                 Har Du din verksamhet på en annan ort än Kalmar kan vi med hjälp av DHL, DSV och Schenker i de flesta fall få iväg sändningen samma dag som beställ- ningen kommit. Har vi inte den artikel Du söker hemma på lager, har vi genom de goda kontakter som skapats genom åren, möjlighet att få fram ett stort antal produkter snabbt och smidigt. Vårt lagerhållna produktutbud omfattar över 5 000 artiklar.

Din verksamhet, vår drivkraft

Företaget är litet men för Dig som kund innebär det att Du i kontakterna med oss får ett mer personligt och enga- gerat bemötande. Ett aktivt ägardel-       tagande i den dagliga  verksamheten och en låg personalomsättning är ytterligare faktorer som borgar för ett bra omhändertagande av Dig, både idag och i framtiden. Vårt mål är att hela tiden förbättra oss. Om Du som kund har synpunkter eller har förslag på förbättringar när det gäller vår verk- samhet, är jag tacksam om Du tar kontakt med mig eller någon av mina medarbetare så att vi får möjlighet att bli ännu bättre. Välkommen!

Om Du har frågor och vill prata med en representant hos oss om produkter eller lösningar på dina problem, vänligen ring eller e-posta oss eller varför inte komma in på besök?

Tel: 0480-100 02                                     Fax: 0480-232 53                                          E-post: kontoret@if-ab.se          Öppettider: Må-Fre 7:30-16:20 Lunchstängt: 12:00-12:50   Besöksadress: Torsåsgatan 20           392 39 Kalmar                                         Fler kontaktuppgifter:                  Kontakt         Hitta oss         Google Maps

Cejn TLX, för extrema arbetsförhållanden

Det självklara valet till applikationer med höga tryck, chockflöden och pulsationer. TLX-kopplingen är spillfri och försedd med låssprint för att förhindra ofrivillig isärkoppling. Läs mer om Cejn:s TLX-kopplingar i nedan- stående broschyr.

Broschyr TLX Skruvkoppling
Ove Egesten

Ove Egesten                  Tel: 0480-100 02       ove@if-ab.se 

Start   Om företaget   Produkter   Säkerhetsdatablad   Nedladdningar   Kontakt   Hitta oss 

Tillbaka-till-startsidan 

Öppettider

Besöks- och postadress

0480-100 02                                       kontoret@if-ab.se 

Mån-Fre 7:30-16:20             Lunchstängt 12:00-12:50

Torsåsgatan 20                                         392 39 KALMAR